۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
مسئول انجمن شنا وزارت علوم گفت: 36 دانشگاه با 120 شرکت‌کننده در این دور شرکت کرده که کیفیت و سطح بسیار خوبی داشتند.

مسئول انجمن شنا وزارت علوم: شناگران دانشگاه تهران از میان 36 دانشگاه اول شدند

.

محمد کاشف، پس از پایان رقابت‌های شنا المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با روابط عمومی المپیاد، اظهار کرد: رقابت‌های شنا شانزدهمین المپیاد دانشجویان برای نخستین بار در استخر 33 متری با زحمت‌های دانشگاه و هیئت شنا انجام شد که کار قشنگی بود و می تواند نمونه‌‌ای برای دانشگاه‌های دیگر باشد. استخری 33 متری به استاندارد 25 متری برای مسابقات تامین شد.
وی افزود: 36 دانشگاه با 120 شرکت‌کننده در این دور شرکت کرده که کیفیت و سطح بسیار خوبی داشتند. افراد با استعداد و ملی‌پوش در تیم‌ها حضور داشتند.
شرایط فنی و میزبانی بسیار خوبی برگزار شد و کادر داوری بسیار خوبی را هیئت شنا اصفهان در اختیار قرار داد.
کاشف ادامه داد: دانشگاه‌ها رقابت بسیار خوبی داشتند که در نهایت دانشگاه تهران به سکو نخست رسید.
تاریخ:
1403/05/26