۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
مسئول انجمن والیبال وزارت علوم گفت: حدود 7 نفر بازیکن ملی‌پوش داشتیم که در مسابقات سطح نوجوانان و جوانان حضور داشته و سطح مسابقات را بالاتر بردند.

مسئول انجمن والیبال وزارت علوم: قهرمانی والیبالیست‌های قم در المپیاد شانزدهم

.

محمد کاشف، پس از پایان رقابت‌های والیبال المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با روابط عمومی المپیاد، اظهار کرد: مسابقات والیبال دانشجویان پسر در سطح و کیفیت بالاتری نسبت به دوره‌های قبل برگزار شد و موسسات غیرانتفاعی نیز حاضر شدند که از بازیکنان برتری بردند که همین سطح مسابقات را بالاتر برد.
او افزود: میزبانی خوبی را دانشگاه اصفهان داشت و از امکانات سخت‌افزاری بسیار خوبی برخوردار بود.
مسئول انجمن والیبال وزارت علوم یادآور شد: 2 داور بین‌المللی از تهران همراه ما بودند و باقی داوران از میزبان بودند که سطح بالایی قضاوت کردند.
منظمی ادامه داد: حدود 7 نفر بازیکن ملی‌پوش داشتیم که در مسابقات سطح نوجوانان و جوانان حضور داشتند. همه چیز به خوبی برگزار شد.
او در پایان دانشگاه طلوع مهر قم را به عنوان قهرمان این رقابت‌ها معرفی کرد.i
تاریخ: